Сеир (Page 251)

Сподели со своите пријатели

Нешто без везе се деси на последњо издање на ”Звезде Гранда”. Loading… Имено, три девојке искачав на бину, почнуе борба у трио, и пада одлука, шоу да га напушти Лејла Чаушевиќ  (21) од Сараево – БиХ. Разлог? Не носи мини сукњу. Иако Лејла доби комплименти дека е најдобра такмичарка, одПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Ов’ј дечко е неустрашив херој на сви времиња. Сас моноцикл, дечко одлучуе да вози по ивицу на брану високу 166 метра. Loading… Една грешка – и збогом животе. Свака част. Што на подвиг, што на луд памет.Прочитај повеќе