Сеир (Page 250)

Сподели со своите пријатели

Док играв флипери, ед’н од двоица другари добива смс од родители да се јави на деду, и туј почнуе заплет. Горив му руке од мобилан, а другар мисли дека он се само глупо шали.

Loading...

Сподели со своите пријатели

Лани у октомври, објависмо едно видео кое га крстисмо ”Све за љубав на бугарски начин”, пошто по содржину на снимено, потсеќаше на онија српски серијали куде се људи пред камере докажуев дали се сакав, па ако се нејќев – зашто се нејќев и тако даље.

Loading...

Сподели со своите пријатели

Овој видео не знаемо дали е од серијал слично на ”Све за љубав”, или е дел од некои од тија бљувотине, ама какво и да е, претставља добар пример за тој што добиев онија кои се мешав у приватан живот на обични људи.

Сподели со своите пријатели

Демек, мужи биле посилан пол, па биле неустрашиви, па биле храбри, а на скриену камеру сас напад на горилу, живи се презноисва. Ех, мужи, мужи… Loading… https://www.youtube.com/watch?v=FUBcZ8MSchw

Сподели со своите пријатели

Нешто без везе се деси на последњо издање на ”Звезде Гранда”. Имено, три девојке искачав на бину, почнуе борба у трио, и пада одлука, шоу да га напушти Лејла Чаушевиќ  (21) од Сараево – БиХ. Loading… Разлог? Не носи мини сукњу. Иако Лејла доби комплименти дека е најдобра такмичарка, одПрочитај повеќе

Loading...

Сподели со своите пријатели

Ов’ј дечко е неустрашив херој на сви времиња. Сас моноцикл, дечко одлучуе да вози по ивицу на брану високу 166 метра. Една грешка – и збогом животе. Loading… Свака част. Што на подвиг, што на луд памет.