Сеир (Page 249)

Сподели со своите пријатели

На ванредно издање од последњу епизоду од втор круг на шоу ”Пинкове Звезде”, ќе се игра, ќе се пое, ќе се спуштав муабети, ама ќе има и соблачање на едну од натпреварувачке. Све у свему , чека не` још една узбудљива епизода. Loading… https://www.youtube.com/watch?v=GRSNLozKdg0

Сподели со своите пријатели

Тешка, ама изводљива задача по математику е споделена повише од милион пута на интернет, а потекнуе од Математичку олимпијаду за државе од Азију, и тој за 14 – годишну возраст. Дали и ТИ министре можеш да гу решиш овуј задачу, к’д би ти се паднала на тест по матуру, иакоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Не. Овој не е скриена камера. Нити е дел од реално шоу ”Балканска превара”, нити од ”Мењам жену”, а још помалко од ”48 сати свадба”. Овој е оригинал видео од жену фатену у кревет на преверару, и за да биде трагедија још поголема, она не се тормози ама уопште. Loading…Прочитај повеќе

Loading...

Сподели со своите пријатели

Жене требале да нацртав на блок како они гу замислуев идеалну мушку гордост. Неколко жене учествувале у извршување на интересну задачу у коју од прибот за цртање добиле блок, лењир, агломер, боичке и моливи.

Сподели со своите пријатели

На социјални мреже убрзано се шири снимка од рускога ”научника”, кој за свои потребе си принашја нов вид на ашов. Иако сас његов нов изум не можете да правите ништо друго, риљање двор сас овј’ј изум е екстра работа. Loading… Погледните:

Сподели со своите пријатели

Верувале или не, ов’ј спорт се сoстои од двоица натпреварувачи кои стоив ед’н наспроти другога и меѓусебно си лупав шамари. Победник е он’ј кој ќе издржи повише ударци. У шамарање, како и у бокс постои нокаут, иако се дешава много ретко. Loading…  

Loading...

Сподели со своите пријатели

Момче на возраст од  4 године може слободно да им одржи лекцију на сви момци кои имав проблеми да ќарив девојку. Мал Казанова оди по улице и тражи броеви на сваку девојку која ќе пројде поред њега. Браво, мајсторе. Loading…

Сподели со своите пријатели

  И док се бебиња лигавив и плачев, некои бебиња немав време за губење и почнев да вежбав још од мали ноге. Loading… Бебе снимено како прави чучњеви е дефинитивно едно од ретки бебиња кои поседуев невероватну силу за своју возраст. Погледните што прави:  

Сподели со своите пријатели

Ја праву поубави деца… Ја сам ловац на милфице… Сакам да пробам мајчинско млеко… На овија форе, комичар Виталиј Здоровецки успеа да ги заинтересира млади  мамичке и успешно да ги сврти около себе. Loading… Како што може да се види, Виталиј успешно ќе добие телефон од четири млади мајке. Занимљиво е што сви четири женеПрочитај повеќе

Loading...

Сподели со своите пријатели

Јапанско ТВ шоу ”Пој ако можеш”, има много едноставну цел – кандидати морав што подобро да отпоев некоју песму док ги девојка дира по полни орган.  Дали е шоу наместо, или девојке стварно ги задовољуев кандидати, нажалост не можемо да дознаемо. Loading… Озрачени Јапанци не су могале да смислив бољеПрочитај повеќе