Сеир (Page 248)

Сподели со своите пријатели

Даниел Пена е обичан дечко сас необичну идеју. За да гу праша девојку дали може да гу изведе на матуру, он смислује супер план. Loading… Девојка по име Алекс се качуе у кола, и почнује да чита знаци на пут на кој пишује: Алекс, ќе се одадеш ли за мене, LOL, односно,  можеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Содржина на видео не е прикладна за људи кои не можев да гледав насилство. Ако веќ се одлучите да гледате, да ве предупредимо дека е прикажан момент к’д Хасан гу напада Јелену, и тој, сас бокс. Loading… За овакво нешто, ваљда ќе следи казна.   https://www.youtube.com/watch?v=XTbCTfZEEoE  

Сподели со своите пријатели

Група момци правив пранк пред полицију дека у гепек криев кокаин, под изговор дека не правив ништо лошо, и дека ”дрога” е наменета за другара. Полиција не разбира шалу од истину, а још помалко Kока Kолу од кокаин,  и еве што се дешава даље: Loading…    

Loading...

Сподели со своите пријатели

Мора да се признае дека момак од Босну направија прав маркетиншки трик. За кратко време, ов’ј симпатичан оглас бидна хит на Балкан. Сигурни смо дека Опел е одамна продаден, ама вреди да се сподели. Loading…  

Сподели со своите пријатели

Трка у затворен простор и не е б’ш паметна идеја. Ако сакате да знаете зашто, само га погледните наредно видео, куде уместо трака, за крај на трку се користи ѕид. Loading…  

Сподели со своите пријатели

  Почетак на овој видео можда ќе ве превари. Ќе си помислите дека нема ништо чудно или смешно. Loading… Стрпите се Све почиња у 1:07 минуту, к’д дечко ќе сфати дека гу е донеја најлошу одлуку у свој живот.  

Loading...

Сподели со своите пријатели

Некои људи имав чудан “талент“ да спиев куде најдев. Док некој не може да заспие у удобан кревет, од другу страну постоив људи кои можев да спиев било куде и било к’д. Loading…         Loading…           Loading…       Loading…     Loading…Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

  Негде у Русију, пошто нема мост, народ мора да се снаваѓа и смислија оригиналан начин да се превезе од едну страну на другу. Loading… Оригинално, зарем не?      

Сподели со своите пријатели

На ванредно издање од последњу епизоду од втор круг на шоу ”Пинкове Звезде”, ќе се игра, ќе се пое, ќе се спуштав муабети, ама ќе има и соблачање на едну од натпреварувачке. Све у свему , чека не` још една узбудљива епизода. Loading… https://www.youtube.com/watch?v=GRSNLozKdg0

Loading...

Сподели со своите пријатели

Тешка, ама изводљива задача по математику е споделена повише од милион пута на интернет, а потекнуе од Математичку олимпијаду за државе од Азију, и тој за 14 – годишну возраст. Дали и ТИ министре можеш да гу решиш овуј задачу, к’д би ти се паднала на тест по матуру, иакоПрочитај повеќе