Буцка сака јогу: Доказ дека килажа не е изговор за вежбање (галерија)

Сподели со своите пријатели

Циљ на Валерију која на Инстаграм иначе има над 50.000 фанови, гу шири идеју дека ако сакаш да вежбаш, не е проблем ни килажа, нити сaмодоверба.

Loading...

Валерија не ни била оваква одеувек. Тој што она изгледа овакој е резултат на хормонално пореметување, али тој и даље не е изговор некој да лега пред телевизор и да избегнуе движење. Она јогу вежба веќ 4 године, а жив е доказ дека за вежбање треба воља.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.