Брзи рефлекси живот можев да спасив (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој видео се врти по интернет, а уствари покажуе хероја кој сви заслуге ќе ги добие при крај на годину и тој због свои брзи рефлекси због кои живот на детенце беше спасен.

Среќа на дете и на његови родители што човек с’с такви способности се нашја у право време до степенице.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.