Брука: Ударисва бабу у главу сас јајце (видео)

Сподели со своите пријатели

На снимак се гледа како двоица момци, на смислен начин решавав да ударив невину бабу, и тој сас јајце.

Loading...

Снимка предизвика голему дебату по Србију, да се најдев сторители и доследно да се казнив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.