Брука од скок у воду каква не се памти (видео)

Сподели со своите пријатели

Аустралијанка после ов’ј скок, нека иде и нека се покрие сас што најде. Од четврто, млада спортистка се најде на 12 место и туј е крај на натпревари у Русију.

Loading...

Трењер гледа, не му се веруе на очи.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.