БРУКА: Не носиш миниќ – марш од ”Звезде Гранда” (видео)

Сподели со своите пријатели

Нешто без везе се деси на последњо издање на ”Звезде Гранда”.

Loading...

Имено, три девојке искачав на бину, почнуе борба у трио, и пада одлука, шоу да га напушти Лејла Чаушевиќ  (21) од Сараево – БиХ.

Разлог?

Не носи мини сукњу.

Иако Лејла доби комплименти дека е најдобра такмичарка, од шоу се тражи нешто друго, искоментира жири, додавајќи дека стајлинг на Лејлу не ги задоволуе стандарди.

Изузетак од дискриминирачки коментари направи Зорица Брунцлик, која ги изнесе свои ставови ама у поблагу форму.

Еве што се изнакажасва од жири:

https://www.youtube.com/watch?t=717&v=uq9p6X82A6Q

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *