Брука на Икс Фактор: Абе, к’д ќе ослабнеш? (видео)

Сподели со своите пријатели

Жељко Јоксимовиќ изгледа забрави дека не е на шоу ”Звезде Гранда”, па уместо критике за гласовни способности, он на натрпеварувачи почна да им поставља прашања од личну природу, т.е да ги прашуе што мислив да правив сас екстра килажу.

Loading...

Илија Михаиловиќ  (16) од Београд, мораше да се црвени пред милионску публику и да одговори дека веќ пази што еде. Иако Александра Ковач реагира на такви прашања, Жељко продужи да биде дрзак.

https://www.youtube.com/watch?v=XN2FDG59Ah0

 

Исто се деси и сас наше дете од Македонију, к’д на Бобана Мојсовскога од Охрид му предложи, вишак килажу да гу реши сас пливање у езеро.

https://www.youtube.com/watch?v=DXkrT2c_kg4

Реакције на социјални мреже су поприлично оштри за понашање на Жељка, водејќи се од факт дека много светски познати ѕвезде имав вишак кила, ама затој су добри певачи од светски ранг.

Иначе, у нову фазу на Икс Фактор, правила биднуев све построги. Нови 50 кандидати ќе се борив за 24 столчиња, а свак члан на жири мора да одбере шест натпреварувачи на кои ќе им даде по едну столицу.

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *