Брат и сестра во шок: Снимиле ајкула голема како брод (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Брат и сестра од Кејп Код во Манчестер во САД останале шокирани кога снимиле огромна ајкула која кружи околу нивното пловило.

– Дефинитивно не исплаши, рекла Серена Колберт за локалните медиуми.

Loading...

Тие биле на половина пат до Провинстаун кога ја забележале ајкулата која била долга како и нивниот брод кој имал околу шест метри.

Се претпоставува дела оваа бела ајкула била подолга од пет метри.

Битка во длабочините со неочекуван победник: Риба изеде ајкула (ВИДЕО)

Во Кејп Код оваа година се појавиле неколку големи бели ајкули поради што плажите привремено беа затворени за кепње. И по овој случај е кренато црвеното знаменце и плажата е затворена.

Братот и сестрата велат дека до сега немале можност да видат толку голем примерок на ајкула.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *