Борив се питон и кобра: Кој ќе победи? (видео)

Сподели со своите пријатели

Пола саат се борисва, а питон неколку пута се најд еу у позицију у коју можеше да гу добие борбу, а дали гу на крај освои тој проследете га у видео.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.