Боље да испаднеш глуп него од прозор (видео)

Сподели со своите пријатели

Сви смо виделе како изгледа свадбена колона, док некој седи на прозор и урла колко га држи глас.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.