Боље балетанке него да се утепате у штикле и сви да ви се смеев (видео)

Сподели со своите пријатели

У овој видео ќе ги видите едни од најдобри моменти к’д глупаче за да бидев „пицнати“ ќе обуев штикле у кои и не умев да одив, па ќе прекршуев ноге. Некад стварно ќе си направив проблеми, ама што да се прави и на њима не им е л’сно ама тој е.

Loading...

Наш савет е к’д веќ не умете да одите у штикле и балетанке не су лош избор, а имате на располагање и толко други видови на обуќу што можете да ги носите, а да изгледа фино и убаво.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.