Бизаран талент: Дува гуме сас уши (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко од Кину се прослави на интернет, откако покажа како дува гуме сас помош на уши.

Loading...

Његов бизаран талент се базира на пробушени ушни тупанчиња.

 

https://www.youtube.com/watch?v=GewcRnfR2hs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *