Бивши боксер сакаше да гу тепа бабу, а еве како му она врати (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет се врти снимка од безбедносни камере од некоју продавницу у Русију куде двоица се препирав откако бивш боксер проба да удри жену у лице.

Loading...

Како насилство ескалира, бабибчка га фрљи боксера на земју, пред да ги разделив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.