Битка на годину: Нокиа 3310 против хидрауличну пресу (видео)

Сподели со своите пријатели

Мега популаран Нокиа 3310 е меѓу први телефони што бидна светски популаран пред повише од 10 година, а с’га е само мит и легенда за тој како е држаја батерију по недељу д’на и за отпорност од кршење.

Што се однаса до батерију логично малце, на њега е имало само игра с’с змију и ништо друго што може много да гу потроши, док на овија паметни телфони од д’нска има технологија како спејс шатл па можете да правите што посакате, а све тој нормално троши батерију.

Што се однаса до издржљивост викав дека можеш с’с њега човека да утепаш, а дали нема да попушти и на хидрауличну пресу погледнете у видео што некој од досаду га направија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.