Била пијана и преокупирана с’с мобилан па оштетила 17 авта (видео)

Сподели со своите пријатели

Не може да пројде д’н без некоју ненормалну ситуацију од Русију, а овој е директно од Краснодарск куде девојка мани што била пијана па и била преокупирана с’с мобилан телефон и оштетила „само“ 17 авта.

Дечко што га снимија цел настан не само што гу посрамоти пред целу јавност, него и обезбедија докази за полицију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.