Бик напаѓа девојче во количка и се случува нешто необјасниво (видео)

Сподели со своите пријатели

На снимката која се појави на РАПТЛИ, се гледа како разбеснет бик напаѓа девојче во инвалидска количка.

Loading...

Бикот трча кон девојчето, а само неколку моменти потоа, девојчето трча без никакви проблеми.

Многумина тврдат дека девојчето било во количка поради просење, додека други се убедени дека се случило чудо.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *