Биди креативан папучар – љупи ги јабуке сас бор машину (видео)

Сподели со своите пријатели

Свака жена сас тек на године се стреми од мужа да направи тешкога папучара. Некад успее, некад не, ама ако мужи су веќ приморани да бидев послушни, не значи и дека треба да умрев помагајќи да се направи сок од јабуке.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.