Биди цар – иди по невесту сас Бетмен ауто (видео)

Сподели со своите пријатели

Не е фора само да се отиде по невесту.

Loading...

Фора е да отидеш како цар у Бетмен кола, и тамо да се појавиш како прав херој, пошто, да се жениш у овој лудо време е богами нешто што се коси сас границе на лудило.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.