Бездомник нуди пари – одговорите на минувачите шокантно сурови (видео)

Сподели со своите пријатели

Во социјалниот експеримент насловен како ”Никој кој давал – не станал сиромашен”, младо момче од Америка се обидува да истражи, како би реагирале луѓето кога наместо случајните минувачи, бездомникот би бил тој кој би понудил пари како помош.

Loading...

Реакциите на луѓето варираат, од најсурови до оние кои наместо првично одбивање да помогнат, одеднаш ”се сеќаваат” дека во портмонето сепак имаат по некој долар.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.