Бездомник докажа дека за изгледот не треба да се суди (видео)

Сподели со своите пријатели

Бездомник доби шанса да засвири на пијано, и така докажа дека некои луѓе сепак заслужуваат внимание и не се осудени на пропаст само затоа што останале без својот дом.

Loading...

Талентот и страста со која бездомникот засвири на пијано, само докажува дека луѓето најчесто се полни со предрасуди за оваа категорија на граѓани, без притоа да знаат дека некои од нив во себе кријат невиден талент и шанса за повторен живот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.