Без срам се самозадовољуе у сред кафиќ (видео)

Сподели со своите пријатели

На итнернет се врти видео на кое се гледа женска особа која се самозадовољуе у сред кафиќ, а дечко од преко пут цело време гу снима „акцију“.

Loading...

Работи се за пар кој правија приватну колекцију, а за да биде још по приватна они га тој правив по јавни места и се снимав едни други и тој у сред бел д’н. Ама да биде ситуација полоша преко пут се нашја човек што све тој га снимија с’с своју камеру.

И к’д мислите дека никој не ве гледа, знајте дека ипак постои некој што ќе ве фати док правите некои „прљави“ работе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.