Без размислување рипна од 25 метра висину у мало езерце (видео)

Сподели со своите пријатели

Не се знае тачно за идентитет на дечка што рипа, али сам факт дека без расмилување се качи на мост од 25 метра и рипна у мало езерце много збори за његову спремност да га рискира живот за малце забаву.

А, дали се работи за храбрости или лудост проценете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.