Белградските лекари едвај одлепиле тројца мажи заглавени со спазам

Сподели со своите пријатели

Доктори од белградската болница ” Др. Драгиша Мишовиќ”, пред неколку дена интервенирале на бизарна интервенција, досега невидена во нивните кариери. Некаде во глуво доба од ноќат, во итната служба на оваа болница се јавиле тројца хомосексуалци кои се ”заглавиле” во љубовниот занес во тек на групен секс.

Loading...

Несреќните момчиња во ек на жешкиот секс, доживеале спазам или грчење на анусот, по што не можеле никако да се раздовјат, и биле приморани да повикаат Итна медицинска помош.

Испотени и залепени.

Кога шокираните лекари се појавиле во нивниот стан, затекнале надреален призор. Тројца голи, испотени мажи лежеле на кревет залепени еден со друг, без можност да се придвижат.

”Беше навистина неверојатна ситуација со која се соочивме во нашите кариери. Мажите лежеа на кревет залепени и потполно немоќни, и не се знаеше дали понепријатно им беше на нив или на нас. Моравме да ги завиткаме во ќебе и така споени, ѓутуре, сите тројца да ги префрлиме во возило на брза помош. Не не прашувајте како успеавме во тоа, бидејќи, за среќа, имавме мажи колеги, доволно силни да ги пренесат од станот низ скалите надолу, и тоа неколку ката. Проблем во такви ситуации е што постои само еден лек – мускулите да се опуштат со инјекција и дури тогаш да попушти спазамот, а тоа може да се направи во болница под докторски надзор. Откако ги одвоивме, тие набрзина се облекоа, ни се заблагодарија и заминаа од болницата трчајќи”, раскажува медицинска сестра од оваа болница која била присутна на интервенцијата, пишува српски Информер.

Професорките сакаат телефони, а некој сака и колбаси

Познат белградски гинеколог открива дека од вагините на своите пациентки еднаш морал да извади телефон.

”Мојата пациентка, професорка во една белградска гимназија, толку се занела во мастурабација, што морав да и извадам телефон по хирушки пат, вели тој.

Loading...

Медицински техничар кој работи во Ургентниот центар во Белград вели дека Србите премногу мечтаат и експериментираат во крвет.

”Србите имаат многу необични фантазии во спалната соба и користат разни сексуални п0магала, од пластични кеси до колбаси. Така се случува, онаму каде што не треба, на пример во вагината или во анусот, да се заглават разни предмети, како на пример дезодоранс, пластично овошје, вибратор, а нема да го заборавам младото момче на кое му извадиме чајна кобасица од анусот.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *