Бебиситерка и негователка со искуство бара работа во Куманово

Сподели со своите пријатели

Бебиситерка и негователка на стари и изнемоштени лица со долгогодишно искуство на чување деца и близнаци, бара работа во Куманово.

За својот минат труд, на располагање се и препораки.

Контакт на телефон

077 500 239


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.