Бебенца: Сине, кажи МА – МА… (видео)

Сподели со своите пријатели

Моменти к’д синче или ќерка изговори МА – МА…

Loading...

Преслатки моменти, понекад и тврдоглави, к’д бебе едноставно, уместо МА – МА, вика ТА – ТО.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *