Бебе штребер – плаче к’д му гу затворите књигу (видео)

Сподели со своите пријатели

Од мали ноге се гледа дека нешто ќе биде од њега за сигурно, а тој е дека ќе биде штребер, пошто штом мајка му гу затвори књигу, т.е. дојдев до крај читајќи гу оно се утепа од плакање, отворив гу и бебе се смири у секунду. Такој да големи пар енека си спремив људиве за књиге иначе дете ќе рове и ќе се издиза по цел д’н.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.