Бебе оставено само у количка – хорор за случајни минувачи (видео)

Сподели со своите пријатели

Понекад, не треба одма да поверуеш дека некое бебе е у невољу, само поради тој што е оставено само у количка насред улицу.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.