Бебе на 16 – месечна возраст плива подобро од возрасните (видео)

Сподели со своите пријатели

Адам Кристијансен ја снимила својата ќерка како сама плива во базен. Во август минатата година, Елизабет, малото девојче кое плива без помошна гума, имала само 16 месеци.

Loading...

Нејзините родители биле охрабрени да го сторат тоа откако приметиле дека нивната ќерка покажувала знаци на сигурност во вода, додека некои коментари упатувале на тоа дека нивната љубопитност да ги проверат пливачките способности на нивното дете ги поминува границите на сигурност на малото дете.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.