Бебе да полети од радост за маче (видео)

Сподели со своите пријатели

Преслатко видео за радост на бебенце кое само што не полете од радост за маче. Иначе, бебе како е облечено, б’ш потсеќа на некоју спејс вреќицу, слично на онија одела што ги носи Феликс Баумгартнер.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.