Бар ќе знае јадна што гу е снашло у живот (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео е од свадбену церемонију на коју нели обичај е младенци да се заранив с4с торту за да им живот биде сладак како мед. Снашка проба малце да се нашали с’с младожењу па ќе изедеше ќутек.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.