Балканац у Немачку: Дајте ми тастер за ѕвоно, цвај штек (видео)

Сподели со своите пријатели

Имаше на времето ед’н виц за тој како Мујо збори немачки. Според њега, да се збори немачки е л’ко, само много болив руке. Е тој е приказна и сас постирано видео од голему муку на Балканца (највероватно Босанац) у обид на продавача да му каже што све треба да купи.

Loading...

Овој видео тек ќе биде хит.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.