Баба Милка е хит на интернет, жали се на вруќину па тој ти е (видео)

Сподели со своите пријатели

Баба Милка е хит по интернет и она се жали на вруќину што душу ву ги зима, додуше како и не би има 6 капе, чижме и куп пртаљи на себе.

К’д не га гледа с’лнце у очи све е добро, ама штом гу њума погледнев зраци тој е веќ проблем и гу бута све.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.