Авта што су виделе и бољи д’нови (галерија)

Сподели со своите пријатели

К’д убаво ќе гу разгледате овуј фотосесију ќе сфатите уствари дека некои авта едноставно немав среќу у живот с’с тој какв газда ги се пада.

Loading...

Овија шофери малце гу зезнале работу, не правете и ви овакви работе нарочито с’га после продужен викенд.

Возете убаво и пажљиво.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.