Анти – тобако реклама: Не пушам за да не ги разделам прстите (видео)

Сподели со своите пријатели

Во интересната анти – тобако реклама за подигнување на свеста против конзумирање тутун, режисерот направил интересно сценарио, користејќи ги притоа прстите на двете раце.

Loading...

За да го искаже својот непушачки став, девојката на прашање зошто не пуши, односно, дали е тоа поради штетните материи кои ги содржи цигарето, вели дека не може да си дозволи да го одвои показалецот и средниот прст.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.