24.04.2015 13:08

Анимиран филм кој говори за опседнатоста со мобилни телефони (видео)


Во триминутно видео кое се појави на ЈуТјуб е отсликана реалноста за тоа колку сме опседнати со технологијата и виртуелниот свет, но и неможност да живееме во реалноста.

Имено, анимираниот филм покажува луѓе кои се занимаваат со различни занимања, но едно им е заедничко – сите непрекинато гледаат во нивните компјутери. Сепак, тоа не би било толку страшно доколку нивната опседнатост константно не предизвикува нови трагедии и несреќи.

loading...

Иако, можеби не сте свесни за тоа, најдобро ќе ја сфатите опседнатоста со социјалните мрежи по гледањето на овој клип.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments