Ангажираја пијани мајстори, па ни врата на може да затвори с’га (видео)

Сподели со своите пријатели

Пијани мајстори су чудо. Ако пиев док работив тој е ваша кривица што сте им дале, ако сакав да се освежив дајте им сокче или водичку, евентуално едно пиво, иначе све над едно е претерано и може да се ви ги направи врата такој да не можете да ги затварате.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.