Ама се е изиграја полицајац – за мерак (видео)

Сподели со своите пријатели

Полицајац – весељак. Тој е накратко опис на видео снимено у област Тракију, односно Румелија што вика Султан Сулејман, и јасно покажуе дека полицајци су ипак обични људи, кои некад се наљутив, па не` казнив ако смо неваспитани.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.