Ама робота е измислила, нема грешка (видео)

Сподели со своите пријатели

Цура која е, или заљубена у роботику или у саму себе, измислила робота за правење на доручак. Судејќи по лом што га направи робот, нема да ву биде лоша идеја да си измисли и робота што ќе чисти после колегу му.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.