Ама на кога да му текне? (фото)

Сподели со своите пријатели

Цар си смислија начин како да најдев аеродромски службе кој е газда на изгубен куфер. Ствар е едноставна. Или ќе си га испринташ лик на куфер, или на сандале ќе облечеш бели чарапе.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.