Алкохол и снег е много лоша комбинација (видео)

Сподели со своите пријатели

Док има Руси на интернет никад нема да биде досадно, затој што они имав камере по авта што ги забележуев сви ненормални работе што се дешавав, а има ги много богами.

Еве другарче само што гу пројде улицу случајно падна у снег с’с фацу и тамо и остана да лега. Надамо се дека е жив и нема некое запалење.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.