Александар Арсиќ директор на Акцинерското друштво „ГАМА“

Сподели со своите пријатели

Александар Арсиќ од Куманово стана директор на Акционерското друштво „ГАМА“. Станува збор за мешовите компанија која е задолжена за управување со гасоводниот систем во Република Македонија.

Арсиќ е наставник во ССОУ „Киро Бурназ“ и долгогодишен член на СДСМ. Краток период беше претседател на Советот на Општина Куманово, а потоа влезе во внатрепартиската трка за кандидат за градоначалник на Куманово.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.