Ако треба нека се цркне ама не без селфи (видео)

Сподели со своите пријатели

Хуавеи 3ц е можда најдобар мобилан телефон за селфи, тврди производител кој за свои рекламни цели, има снимено апсолутно добру рекламу.

Loading...

Сви смо ми селфи нација, само што некој признава, а некој ќути и се слика.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.