Ако ти капе чешма у клозет, свири си цигу – лигу (видео)

Сподели со своите пријатели

Цевке ти бучив, чешма капе, све те нервира док седиш на шољу, па од муку, земеш виолину и засвириш симфонију.

Loading...

Не ти треба много да си таленитиран како ов’ј батка на видео, веруј.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.