Ако те нервира газда, само му кажи: Shut the f… up (видео)

Сподели со своите пријатели

Много има да се каже за ов’ј вид на папагали, кои  су познати по тој што увек к’д се изнервирав, они ги подигнев перца на главу и почнев много да зборив, ама и да пцуев.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.