Ако си муж да вараш – биди муж и да едеш ќутек (видео)

Сподели со своите пријатели

Не  треба да бидеш муж само к’д вараш.

Loading...

Треба да си муж и к’д едеш ќутек.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.