Ако си голем колко си широк, пази куде се муваш (видео)

Сподели со своите пријатели

Некои људи, и покрај тој што су сто кила тешки, и два метра високи, и даље мислив дека може да се мунев и у иглени уши.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.