Ако се залетиш низ ѕ’д може да попушти попаметан (видео)

Сподели со своите пријатели

Још едно видео у кое ќе видите дека позитивна атмосфера док се работи е много важна. Малце пооткачен радник улетуе с’с главу низ ѕ’д и нормално замислете попушта попаметан и ѕ’д се руши.

Дали е мајстор испија некоју чашу повише док работи ќе се види к’д ќе бидев готови поправке низ куќу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.